Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Sander Vink maakt rentree in het Meerkerk-shirt

10 sep 2018, 07.08Nieuws

MEERKERK – Hoewel SV Meerkerk afgelopen zaterdag tegen een nederlaag opliep tegen HSSC’61 (1-3) was er ook positief nieuws te melden. Routinier Sander Vink maakte na een jaar afwezigheid weer zijn rentree op Sportpark ’t Hoog.

Vink, die ook speelde voor SteDoCo, Sliedrecht en Nivo Sparta, nam in juni 2017 afscheid van Meerkerk waarna hij in het kielzog van trainer Theo de Boon meeging naar Nivo Sparta om als assistent-trainer te fungeren.

Meerdere stoppende eerste-elftalspelers en de kriebel om toch weer de kicksen aan te trekken, zorgden er afgelopen weekend voor dat Vink zijn eerste 25 minuten in de Meerkerkse hoofdmacht weer kon maken. Vink was in de jeugd onder meer actief voor Ajax en Feyenoord.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer over : Sander Vink, sv Meerkerk