Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SC Everstein al op 3 januari de wei in

28 dec 2011, 14.09Nieuws

EVERDINGEN - De aftrap van 2012 wordt bij SC Everstein al op dinsdag 3 januari gedaan.

Om 19.30 uur begint op het sportcomplex aan de Lekdijk een wedstrijd tussen het huidige eerste elftal en een team dat bestaat uit coryfeeën die in het verleden hun sporen in de hoofdmacht hebben verdiend. Medewerking van deze unieke ploeg, die wordt gecoacht door Michel Saghy en Alexander Witte, is toegezegd door Marcel van Alphen, John Ariaans, Martien Ariaans, Rob Barendrecht, Khalid Benhlahsen, Anton den Braven, Fred Bronkhorst, Jeroen Brouwer, Niek van der Gun, Jan Hazendonk, Teus den Hertog, Arie Hijmering, Dik Hol, Andy de Jong, Piet de Jong, Piet van Oort, Walter van Putten, Olaf van 't Veen, Marc Werkhoven, Bas de Weyer, Willem Wibbeke en Theo van Zuilen.