Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Schelluinen zet trainer Edin Curic op non-actief

07 feb 2012, 20.10Nieuws

SCHELLUINEN – De in degradatienood verkerende tweedeklasser vv Schelluinen heeft dinsdagavond voor aanvang van de training trainer Edin Curic per direct op non-actief gezet. De Bosnische oefenmeester was bezig aan zijn vierde en laatste seizoen op sportpark Scalune.

“Als bestuur zien wij op dit moment geen andere mogelijkheden. We vinden het uiterst vervelend en beseffen dat Edin, na Jos Houweling, de volgende trainer is die wordt ontslagen. Maar in het belang van de vereniging kunnen we niet anders. Als we niks doen, vrezen we af te dalen naar derde klasse. Een garantie hebben we niet, maar we willen Schelluinen behouden voor de tweede klasse en willen ook spelers binnenboord houden. De negatieve spiraal van met name de afgelopen weken willen we ombuigen”, aldus een strijdbare voorzitter Jan de Bruijn.

“Onze nieuwe trainer Ger Klop neemt de honneurs met ingang van heden over. Wij denken met deze beslissing de huidige situatie te kunnen omdraaien. Ik besef: het is superlullig voor Edin. Ik had het ook graag anders gezien”, besluit De Bruijn.

Schelluinen komt de financiële verplichtingen jegens Curic tot het einde van het seizoen na.