Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Schikkingsvoorstel van drie duels schorsing voor Kozak Gaari

03 okt 2016, 18.23Nieuws

WERKENDAM - Juriën Gaari heeft van de KNVB een schikkingsvoorstel gekregen van drie duels schorsing. Dit naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel tegen BVV Barendrecht afgelopen zaterdag.

Vlak na de 1-0 kreeg Gaari een gestrekt been van Barendrechter Yorik van Deelen te verwerken. Zijn reactie hierop was voor scheidsrechter Bronsvoort voldoende om de rode kaart te trekken voor de kersverse international van Curaçao. Van Deelen kwam weg met geel.

Wanneer het schorsingsvoorstel wordt geaccepteerd zal Gaari de duels tegen De Treffers, Excelsior Maassluis en Ajax niet mee mogen doen. Gaari mist de wedstrijd tegen De Treffers sowieso, omdat hij is opgeroepen voor twee interlands van Curaçao.

Kozakken Boys en Gaari kunnen nog in beroep.