Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Schikkingsvoorstel: vier duels schorsing voor Ton Cornelissen

10 sep 2018, 17.26Nieuws

WERKENDAM - Assistent-trainer Ton Cornelissen van Kozakken Boys heeft een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing gekregen naar aanleiding van het opstootje in de wedstrijd tegen Katwijk.

De aanklager amateurvoetbal acht, op basis van de ingediende verklaringen en de beschikbare videobeelden, 'het duwen, trekken en vastgrijpen van een tegenspeler' bewezen. De scheidsrechter rept in zijn verklaring van een slaande beweging, maar 'slaan' komt in de ten laste legging niet terug.

Naar verwachting zal Cornelissen het schikkingsvoorstel accepteren. Menig volger van het amateurvoetbal had verwacht dat de strafeis hoger zou uitvallen.

Katwijk-aanvoerder Robbert Susan is voor twee duels geschorst, waarvan hij er reeds één heeft uitgezeten. Katwijk heeft al laten weten akkoord te gaan met het schikkingsvoorstel.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >