Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Sleeuwijk kan gat van zeven punten slaan

28 mrt 2019, 07.22Nieuws
Bart Stoutjesdijk Fotografie

ALTENA – Komend weekend is het inhalen voor een aantal clubs uit de regio Land van Altena. Zo treedt 3C-koploper Sleeuwijk voor de tweede week achter elkaar aan tegen GVV’63.

In Sleeuwijk hielden beide ploegen elkaar nog in evenwicht en morste de koploper in de derde klasse twee punten. Het duel zaterdag in Gameren kan dan ook wel eens cruciaal worden in de titelrace voor Sleeuwijk. Winnen de manschappen van trainer Pieter Tuns, dan komen ze zeven punten los te staan van achtervolger SC Everstein. De verwachting is echter dat GVV’63 dat niet zomaar zal laten gebeuren. Op de voorhand kunnen we zeggen dat het een spannende wedstrijd gaat worden in Gameren.

In de tweede divisie gaat Kozakken Boys naar De Treffers. De Werkendammers zullen uit zijn op revanche voor het verlies tegen Excelsior Maassluis afgelopen zaterdag.

Achilles Veen gaat inhalen in de hoofdklasse bij s’Gravenzande. Dat wordt zeker geen gemakkelijke opgave. De ploeg uit s’Gravenzande staat zevende op de ranglijst. Hoger dan Achilles Veen, dat elfde staat en de punten goed kan gebruiken om het gemoed wat op te frissen.

Laatste strohalm
In de tweede klasse F gaat Wilhelmina’26 -een restant van een uur- inhalen bij Tricht. De verwachting is dat de Wijk en Aalburgers geladen zullen zijn om nog aan te pikken bij de subtop. NOAD’32 wacht in de tweede klasse de zware wedstrijd tegen Nivo Sparta. De Wijk en Aalburgers zullen de laatste strohalm willen grijpen, maar dat zal de tegen de koploper waarachtig niet meevallen.

Derdeklasser GDC gaat inhalen bij Haaften. 

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >