Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Sliedrecht en Tricht voorlopig alleen op kunstgras

05 aug 2018, 12.21Nieuws

REGIO - De droogte heeft er bij enkele regioclubs voor gezorgd dat de natuurgrasvelden voorlopipg niet meer gebruikt zullen worden om te bespelen. Zo zal er bij onder meer Sliedrecht en Tricht de komende weken alleen op kunstgras worden gevoetbald.

Voor Sliedrecht betekent dit dat er van de in totaliteit zeven beschikbare velden nog maar twee in gebruik genomen kunnen worden. Dat heeft invloed op met name lager spelende elftallen, die op doordeweekse avonden vaak zijn aangewezen op de natuurgrasvelden. 

Tot komende woensdag worden door Weerplaza wederom temperaturen tot 28 graden voorspeld. Donderdag en vrijdag neemt dit met enkele graden af en kan er tot 50% neerslag vallen.

Embedded rich media on Twitter

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer over : Sliedrecht, Tricht, kunstgras, warmte