Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Sparta’30 1 zoekt voor het seizoen 2019/2020 een enthousiaste verzorger/ sportmasseur [vacature]

14 mei 2019, 09.49Nieuws

De herenselectie van VV Sparta’30 speelt op dit moment in de 3e klasse D. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdagavond tussen 19.30 en 21.30. De wedstrijden spelen zij op zaterdagmiddag om 14.30/ 15.00 uur. Voor het seizoen 2019/ 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorger/ masseur.

Taken en verantwoordelijkheden:

- Verzorging / blessurebehandeling tijdens, voor en na de wedstrijden en trainingen
- Tapen/ masseren vooraf aan wedstrijden/trainingen
- Begeleiden geblesseerde spelers bij hersteltrainingen
- Adviseren van de hoofdtrainer v.w.b. de inzetbaarheid van spelers
- Meedenken over verbeterpunten m.b.t. begeleiding spelers
- Beheren van de verzorgingsruimte en van de voorraden

Profiel van de ideale kandidaat:

- Is in het bezit van diploma sportverzorging/sportmasseur echter dit is geen vereiste. Bereidwilligheid om deze te halen is aanwezig.
- Heeft affiniteit met voetbal en beheerst tapen, bandageren en masseren.
- Heeft een enthousiaste en flexibele instelling.
- Vindt het leuk om nauw betrokken te zijn bij de selectie van Sparta’30.

Over Sparta’30
Sparta’30 is een gezonde vereniging met één van de mooiste voetbalcomplexen in de regio. We beschikken over 2 grasvelden en 1 kunstgrasveld.  We spelen hoofdzakelijk met jongens uit het eigen dorp en bieden een goede organisatie rondom de selectie-elftallen. De groep kenmerkt zich door zijn jeugdig karakter en enthousiasme. De technische staf bestaat ook uit een jonge groep die allemaal een nauwe band met de club hebben.

Wij bieden
De verzorger/ masseur krijgt de beschikking over een eigen verzorgingsruimte met voldoende faciliteiten. Sparta’30 gaat een contract aan voor één jaar met passende vergoeding met de intentie om een meerjarige samenwerking aan te gaan. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht om per mail te reageren. Na een selectie op brief en CV worden kandidaten uitgenodigd voor gesprekken met bestuur en technische staf.

Solliciteren of meer info
Stuur uw CV naar: Jacky Sonneveld (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken): jacky_sonneveld@hotmail.com