Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Sparta'30 kan eigen sterkte nog niet goed inschatten

19 sep 2017, 14.31Voorbeschouwing

ANDEL - Bij Sparta’30 weten ze nog niet goed waar ze staan.

“We hebben bijna een compleet nieuwe groep”, doelt aanvoerder Lennard van Andel op het stoppen van de ‘oude garde’ zoals Peter Tankens, Jan de Fijter, Arnoud Verhoeven, Arne van Noorloos plus natuurlijk het vertrek van Mike Jansen naar buurman GRC 14.

“We hebben nu een groep van gemiddeld 22 jaar. We weten echt niet waar we staan. Vorig jaar hebben we ons op het randje gehandhaafd. Daar moeten we nu maar weer vanuit gaan”, verwacht Van Andel.

Behalve een ‘nieuwe groep’ heeft Sparta’30 ook in Frans van Wijk een nieuwe maar vooral ook fanatieke trainer. “Dat is misschien niet verkeerd voor ons, denk ik.”

De Sparta’30-captain bestempelt Sleeuwijk tot favoriet. “Die zijn dat altijd. Maar voor de rest weet ik het niet. Misschien dat GDC en Altena daar ook toe behoren”, besluit Van Andel.

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >
Lees meer over : Sparta'30, Lennard van Andel