Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Speeldagenkalender 2019/20 bekend, start op 24 augustus

26 feb 2019, 19.17Nieuws

REGIO - De KNVB heeft de speeldagenkalender voor het amateurvoetbal voor het seizoen 2019/2020 dinsdagmiddag officieel bekend gemaakt. Net als in de vorige twee seizoenen zal er 'gewoon' na de zomervakantie worden afgetrapt.

De eerste bekerwedstrijden staan net als in 2017 en 2018 gepland voor eind augustus; het grootste deel van de competities start weer medio september. Voor de Tweede en Derde Divisie, waaronder Kozakken Boys en SteDoCo momenteel vallen, geldt dat het eerste competitieduel in het weekend van 24 en 25 augustus staat gepland.

Clubs die komend seizoen in de Hoofdklasse uitkomen, trappen de competitie af op 31 augustus of 1 september. De speeldagenkalender van de KNVB is via de volgende link te downloaden.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >