Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Staf Unitas-zaterdag na dit seizoen weg

02 dec 2015, 22.45NieuwsUpdate
Ger Klop houdt het na één seizoen al voor gezien bij Unitas-zaterdag. (foto: website Unitas)

GORINCHEM - Trainer Ger Klop en zijn assistent Jan Kant geven er na dit seizoen de brui aan bij Unitas-zaterdag. “Reden is dat ik niet op één lijn zit wat betreft het beleid en de ambitie die de club heeft voor Unitas-zaterdag" aldus de reactie van Klop.

Klop is aan zijn eerste jaar bij Unitas, dat het moeilijk heeft in de 2e klasse F, bezig, Kant is al een groot aantal actief bij de Unitas-jeugd. Het duo maakt het lopende seizoen wel gewoon af. 

Volgens AD/Rivierenland zullen ook elftalleider Dik Zwart, bestuurslid Anthony Wals, 'zaterdag'-oprichter Bertus Nooitrust en verzorger Peter Ippel hun functie komende zomer neerleggen.

Het bestuur van Unitas verklaart op de clubwebsite 'volop aan een nieuwe trainer en assistent-trainer voor het volgend seizoen te werken en gaat er dan ook vanuit dat dat gaat lukken. Unitas gaat voor zowel een zaterdag- als een zondagtak. Dit is wat de club uniek maakt'. 

Lees meer over : Ger Klop, Jan Kant, Unitas-zaterdag