Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo en ASWH loten thuiswedstrijd in KNVB-beker

07 jul 2018, 10.01NieuwsUpdate

REGIO - In de eerste kwalificatieronde van het toernooi om de Toto KNVB-beker hebben de derdedivisionisten SteDoCo en ASWH een thuiswedstrijd geloot.

SteDoCo ontvangt op zaterdag 18 augustus zondagtweedeklasser Cluzona en ASWH krijgt zondagderdeklasser MASV op bezoek. 

Embedded rich media on Twitter

Bij winst wacht beide regioclubs in de tweede kwalificatieronde een uitduel. SteDoCo speelt in dat geval tegen de winnaar van JOS Watergraafsmeer-Westlandia en ASWH tegen de winnaar van Bekkerveld-Hercules.

Embedded rich media on Twitter

Het Werkendamse Kozakken Boys is al geplaatst voor het hoofdtoernooi en komt in de twee kwalificatieronden dus niet in actie.

In de eerste kwalificatieronde zullen 32 clubs het tegen elkaar opnemen en worden er 26 vrijgeloot voor de tweede kwalificatieronde. In die tweede kwalificatieronde spelen 54 amateurclubs om 27 tickets voor het hoofdtoernooi om de TOTO KNVB Beker, waarin ook de betaaldvoetbalclubs en periodekampioenen uit de Tweede Divisie instromen (37 in totaal).

De eerste kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker wordt ingepland op zaterdag 18 en zondag 19 augustus. De wedstrijden in de tweede kwalificatieronde worden gespeeld op woensdag 22, zaterdag 25 en zondag 26 augustus.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : KNVB-beker, Stedoco, ASWH, loting