Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo en ASWH zaterdag 7 juli in koker KNVB-beker

04 jul 2018, 15.06Nieuws
stockfoto, KNVB-beker

REGIO - De loting voor de twee kwalificatieronden van het toernooi om de Toto KNVB-beker wordt zaterdag 7 juli verricht. In de koker gaan onder meer de derdedivisionisten SteDoCo en ASWH. Kozakken Boys is al geplaatst voor het hoofdtoernooi.

De halvefinalisten uit de districtsbekers (24) en de derdedivisionisten (34) zijn geplaatst voor de eerste kwalificatieronde. De teams uit de Tweede Divisie, (12, zonder de periodekampioenen die al geplaatst zijn voor het hoofdtoernooi) zijn zeker van een plek in de tweede kwalificatieronde.

 

In de eerste kwalificatieronde zullen 32 clubs het tegen elkaar opnemen en worden er 26 vrijgeloot voor de tweede kwalificatieronde. In die tweede kwalificatieronde spelen 54 amateurclubs om 27 tickets voor het hoofdtoernooi om de TOTO KNVB Beker, waarin ook de betaaldvoetbalclubs en periodekampioenen uit de Tweede Divisie instromen (37 in totaal).

De eerste kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker wordt ingepland op zaterdag 18 en zondag 19 augustus. De wedstrijden in de tweede kwalificatieronde worden gespeeld op woensdag 22, zaterdag 25 en zondag 26 augustus.

Lees meer op KNVB.nl