Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo geeft Virgil Breetveld contract voor onbepaalde tijd

07 dec 2015, 20.24Nieuws
(foto: Rick den Besten)

HOORNAAR - SteDoCo heeft het contract met hoofdtrainer Virgil Breetveld verlengd. De huidige overeenkomst is omgezet in een verbintenis voor onbepaalde tijd.

Het bestuur van de Hoornaarse topklasser volgt hiermee het advies van de Technisch Commissie.

SteDoCo laat zich dus niet leiden door de huidige klassering. 'De voetbalvisie van Virgil Breetveld heeft er de afgelopen seizoenen toe geleid dat SteDoCo op een attractieve en verzorgde manier is toegetreden tot de Topklasse. De hierbij behorende werkwijze geeft aanleiding om zijn contract te verlengen. Daarnaast is het bestuur van mening dat Virgil Breetveld ook qua persoonlijkheid prima bij SteDoCo past', meldt het bestuur op de clubwebsite.

'Het bestuur en de Technische Commissie hebben er vertrouwen in dat er de komende periode verder kan worden gebouwd aan een herkenbaar voetballend team met als eerste doelstelling dat SteDoCo zich handhaaft in de Topklasse'.