Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo trekt ervaren verdediger Shelton Martis aan

21 sep 2015, 21.33Nieuws

HOORNAAR - SteDoCo hoopt zich op korte termijn te versterken met de ervaren centrale verdediger Shelton Martis. Hij traint vanaf donderdagavond met de Hoornaarse selectie mee. SteDoCo wacht nog op een besluit van de KNVB op het verzoek tot overschrijving.

De fysiek sterke Shelton Martis moet ervaring en leiderschap toevoegen aan SteDoCo. Met name in verdedigend opzicht heeft de Hoornaarse debutant het zwaar in de Topklasse.

Martis maakte deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde in Nederland voor onder meer Excelsior en FC Eindhoven. Daarna speelde hij in Engeland en Schotland. In 2009 maakte Shelton Martis bij West Bromwich Albion zijn debuut in de Premier League. In 2010 verkaste hij naar Doncaster -waar zijn contract in februari 2013 werd ontbonden- en laatstelijk kwam hij uit voor het Thaise Osotspa Sababuri FC.

De verdediger heeft drie caps in het Nederlands Antilliaans elftal op zijn naam en komt sinds 2014 uit voor het nationale elftal van Curacao. Begin deze maand werd hij door bondscoach Patrick Kluivert nog geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen El Salvador.

Lees meer over : Shelton Martis, Stedoco