Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Stedoco verrast Oranje Nassau

05 sep 2011, 09.53Nieuws

GRONINGEN/HOORNAAR - De Stedoco-vrouwen zijn de competitie in de nieuw gevormde Topklasse uitstekend begonnen met een 1-3 overwinning op Oranje Nassau. Daar mocht de Hoornaarse ploeg overigens de handen mee dichtknijpen.

Oranje Nassau zette Stedoco met goed positiespel in de eerste helft vast op eigen helft en creëerde tal van mogelijkheden, maar de bal wilde er niet in. Dat had Stedoco mede te danken aan het goede keeperswerk van Sharon Schoonderbeek.
In de tweede helft bracht coach Janny Timisela Rosanne Scheurwater in, waardoor Stedoco meer grip kreeg op het middenveld. Niettemin behield Oranje Nassau het betere van het spel, maar bleek scoren een (te) moeilijke opgave. In de 51e minuut nam Stedoco brutaal de leiding. De kersverse jeugdinternational Liza van der Most werd op maat bediend door Aniek Laponder en wist daar wel raad mee (0-1). Zes minuten later bleek zelfs een strafschop niet aan Oranje Nassau besteed. Sharon Schoonderbeek keerde de penalty van Marian Meijer. Na de 0-2 van Lotte Coerts kwam Stedoco zwaar onder druk te staan: 1-2 door Aruni Slagter. Daniëlle Vermeulen maakte vlak voor tijd echter aan alle onzekerheid een einde (1-3).