Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Stehmann Sport Topscorersbokaal: Jordi Verwers schiet met scherp voor HRC’14

20 nov 2017, 13.46Nieuws

BOMMELERWAARD - Mats Steenbekkers was ook in de feestwedstrijd tegen RKTVC trefzeker en komt naast Matthijs Libbers aan de leiding in de strijd om de Stehmann Sport Topscorersbokaal. Maar de schutter van de week komt uit Rossum. Jordi Verwers kwam met drie treffers tegen Ophemert goed los. De jonge spits (20), die vorig seizoen in veertien wedstrijden evenveel scoorde, bracht nu zijn totaal op vijf doelpunten.

Stehmann Sport Topscorerbokaal
Tien doelpunten: Mats Steenbekkers (Alem), Matthijs Libbers (GVV’63).

Zeven: Hans van de Boogaard (Alem), Bas Vos (DSC), Willem Looijen (Nivo Sparta).         

Vijf: Kevin Broekmeulen, Lars Steenbekkers Wzn. (beiden Alem), Christian Broekmeulen (Heerewaarden), Jordi Verwers (HRC’14), Jeroen de Groot (Jan van Arckel), Thijs Goesten (RKVSC), Christian van Aalst, Sjors Maas, Jordy de Wit (allen Roda Boys/Bomm.).

Vier: Jasper Gouda Quint (Brakel), Barend Blom (Well).

Bonus voor periodekampioenen
Twee bonuspunten voor de periodekampioenen Roda Boys/Bommelerwaard en Alem. Niet toevallig ook de lijstaanvoerders in de strijd om de Kontakt Bokaal. Nivo Sparta haalde uit de laatste vijf duels dertien punten en lijkt met de inhaalrace begonnen.

Kontakt Bokaal
Eenentwintig punten: Roda Boys/Bomm.                     

Achttien: Alem.

Veertien: Nivo Sparta.

Twaalf: GVV’63, Hedel, Zuilichem.

Elf: Brakel, Jan van Arckel.

Tien: HRC’14.

Acht: Heerewaarden.

Zeven: RKVSC, Well.

Zes: DSC.

Vier: Kerkwijk. 

Lees meer over : Jordi Verwers, HRC'14