Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Streefkerk neemt vernieuwd sportpark in gebruik

10 sep 2017, 08.50Nieuws
(foto: Cora Stout)

STREEFKERK - Voorafgaand aan de bekerderby tegen VVAC heeft vv Streefkerk het vernieuwde sportpark Streveland officieel in gebruik genomen. De opening werd verricht door het oudste (Henk Flier) en jongste lid (Keano Timmer), waarna de Molenwaardse wethouder Fatih Özdere en voorzitter Chris de Lange de aftrap verrichtten.

De gemeente Molenwaard stelde ruim vijf ton beschikbaar voor de aanleg van het kunstgrasveld. Hierdoor kan het derde veld worden afgestoten, wat een flinke besparing oplevert.

Veel vrijwilligers droegen hun steentje bij aan de werkzaamheden. Er werden onder meer ook LED-verlichting en een nieuwe materialenopslag gerealiseerd.

Interview met voorzitter Chris de Lange:

Samenvatting Streefkerk-VVAC:

Interview met de zes keer scorende spits Andy van Vugt:

 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >