Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SVW en trainer Frans Ceton per direct uit elkaar

23 jan 2018, 22.14Nieuws

GORINCHEM - SVW neemt opnieuw vroegtijdig afscheid van een trainer. De Gorinchemse tweedeklasser en Frans Ceton hebben besloten per direct uit elkaar te gaan.

Ceton was aan zijn eerste jaar als trainer van de streepjes bezig. Volgens SVW is 'de chemie tussen trainer en spelers niet meer van kracht, waardoor deze keuze gemaakt is'.

Al eerder kwam via de media naar buiten dat het 'broeide' bij SVW en dat de trainingsopkomst flink te wensen overliet. Ceton had reeds te kennen gegeven aan het eind van het seizoen te zullen vertrekken.

SVW staat met slechts één punt onderaan in de 2e klasse F. Komende zaterdag wordt de competitie hervat met een cruciale wedstrijd tegen SV Meerkerk.

Na het vertrek van Frans Ceton zoekt SVW naar een tijdelijke oplossing voor de rest van het seizoen.

Lees ook: www.regio-voetbal.nl/nieuws/frans-ceton-de-rust-gebeurden-er-dingen-die-ik-liever-niet-vertel

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Frans Ceton, SVW