Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Techniekkampioenschap op 't Waardje in Arkel

29 jun 2015, 07.12Nieuws

ARKEL - Op uitnodiging van ASV Arkel organiseert Moves & Skills zaterdag 4 juli het Nederlands Techniek Kampioenschap Voetballen op 't Waardje in Arkel. Dit evenement wordt al negen jaar op verschillende locaties in Nederland gehouden en doet deze zomer ook Arkel aan. Landelijk doen er bijna 36.000 jongens en meiden (in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar) mee. 

Voor een bedrag van € 42,50 hebben de deelnemers een volledig verzorgde voetbaldag onder leiding van een gediplomeerd trainer. Ze krijgen daarbij ook nog onder andere de NTK-bal, het originele NTK-voetbalshirt, een computerprogramma en een techniekdiploma. Vanzelfsprekend is er ook een geheel verzorgde lunch.

De dag begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Met de huidige weersvoorspelling is er dan nog volop ruimte om te zwemmen in de Linge.

Moves & Skills baseert zich op de trainingsmethoden van Wiel Coerver en René Meulensteen (voormalig assistent-trainer van Alex Ferguson). Meulensteen ging er mee aan de slag bij de selectiespelers van Manchester United. In de regio werkt bijvoorbeeld Romano Voetbalschool met deze trainingsmethodiek. Spelers en spelertjes worden er beter van.

Inschrijven kan via:

www.asvarkel.nl

www.moves-skills.nl