Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Teus Jakobs aan laatste seizoen bij Arkel bezig

26 nov 2013, 22.09Nieuws

ARKEL - Aan het einde van dit voetbalseizoen nemen ASV Arkel-trainer Teus Jakobs en de ambitieuze vierdeklasser afscheid van elkaar.

"In goed onderling overleg hebben we deze beslissing genomen. Voor beide partijen beter; ook voor de spelers. Ik ken die jongens al jaren, vanaf de jongste pupillen heb ik ze getraind. We begonnen bij de F'jes met het strikken van de veters."

"Nu gaat het allemaal nog goed, maar je moet oppassen dat je niet op de automatische piloot gaat werken en dat het niet 'te eigen' wordt. Mijn zoon Ryan zit ook bij de selectie en de jongens komen bij mij thuis over de vloer", beseft Jakobs, die aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van Arkel bezig is.

Jammer
De 46-jarige voormalige spits blikt nog even terug naar het einde van vorig seizoen. "Jammer dat we het vorig jaar niet hebben kunnen afmaken. Nu staan we negen punten achter op Asperen. Niets is onmogelijk, maar we hebben het niet zelf meer in de hand. Ik heb met de spelersgroep de afspraak gemaakt dat we minimaal met een beslissingswedstrijd of nacompetitie afscheid nemen."

Nieuwe club
"En als we niet promoveren dan kan de nieuwe trainer met een frisse blik mogelijk wel dat laatste zetje geven. Zelf ga ik op zoek naar een nieuwe club. Een stapje hoger, bijvoorbeeld een derdeklasser, zie ik wel zitten. Ik ben in de markt, waarbij ik geïnteresseerde verenigingen wil melden dat ik tot en met tweede klasse mag trainen", aldus Jakobs, die zijn trainersloopbaan begon bij de B-selectie van Schelluinen en aansluitend trainde bij SVS'65 en Hardinxveld zondag.

Lees meer over : Teus Jakobs, ASV Arkel