Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Tim van Breukelen trainer Brederodes

17 nov 2014, 06.17Nieuws

VIANEN – Tim van Breukelen, als speler bezig aan zijn eerste seizoen bij Brederodes (zaterdag), zet in de winterstop een punt achter zijn carrière. Met ingang van 1 januari 2015 is hij benoemd tot hoofdtrainer van de zaterdagselectie van de groengelen.

Het trainerschap was tot dusverre formeel in handen van Marcel Akkerman en Rick van den Oudenrijn, oud-spelers van de zondagtak van Brederodes.

Samen met Hans van Doorn vormt de 35-jarige Tim van Breukelen, vooralsnog tot het einde van dit seizoen, het technische duo. Van Breukelen was onder meer actief voor Elinkwijk, Top Oss, Huizen, IJsselmeervogels, Rijnsburgse Boys, DOVO en Everstein.