Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Toby Mulder verlaat SteDoCo al na één seizoen voor ASWH

28 feb 2019, 17.19Nieuws
Toby Mulder in actie voor SteDoCo. (foto: Teus Admiraal)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Toby Mulder verlaat SteDoCo al na één seizoen. De verdediger is na deze zomer in dienst van ASWH te bewonderen op sportpark Schildman.

De 28-jarige Mulder maakte furore tijdens zijn zeven seizoenen bij Kozakken Boys. Met de Werkendammers, die hem destijds oppikten bij RKC Waalwijk, veroverde hij in 2015 de titel in de topklasse en kwam hij ook uit in de Tweede Divisie.

Tevens groeide hij bij Kozakken Boys uit tot aanvoerder. De linksbenige Mulder speelt bij voorkeur in het centrum van de defensie, een positie waar een vacature is ontstaan. De technische commissie van ASWH is blij met de komst van de ervaren verdediger.

De club koestert bovendien de hoop dat Mulder's ervaring van toegevoegde waarde is in het elftal van de nieuwe trainer, Rogier Veenstra: "We verwachten dat de geboren Gorcumer met al zijn ervaring een waardevolle toevoeging voor de nieuwe selectie vormt."

 

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : Toby Mulder, ASWH