Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Toch knie-operatie Robin Zonneveld Piek: niet naar GJS

14 apr 2018, 22.29Nieuws

HOORNAAR/DALEM - Vanwege blessureleed heeft keeper Robin Zonneveld Piek zijn overschrijving naar eersteklasser GJS in getrokken.

“Ik heb een paar wedstrijden gekeept in het tweede elftal van SteDoCo, maar ik houd last van mijn knie. Als ik zijwaarts stap, dan voelt dat niet goed. Ook omdat mijn binnenband is beschadigd. De acht maanden lange revalidatie en vele krachttrainingen hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. Op dit moment loop ik stage voor school en die wil ik afmaken. In de zomervakantie, ik denk eind juli dan wel begin augustus, laat ik mij opereren”, aldus de 22-jarige Zonneveld Piek.

Nieuwe kruisband
“Er wordt in mijn linkerknie een nieuwe voorste kruisband ingezet en vervolgens heb ik een heel jaar nodig om te revalideren. Het heeft dus geen zin om naar GJS te gaan, ik revalideer dan liever bij SteDoCo. Mijn nieuwe trainer Cees Lagendijk heeft alle begrip voor mijn keuze. Bovendien moet ik maar afwachten waar ik over een jaar sta.”

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >