Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Toch werktuigen ontvreemd bij inbraak op sportpark De Hoef (WSV Well)

06 aug 2018, 18.53NieuwsUpdate

WELL - Op sportpark De Hoef is maandag op klaarlichte dag ingebroken. Een bijgebouw en het materiaalhok onder de tribune moesten het ontgelden.

De daders werden iets na 14.00 uur op heterdaad betrapt door een oplettend clublid. Daarop vluchtten de daders razendsnel per auto.

Well-voorzitter Adri Sprong koestert nog hoop op gerechtigheid: "Er is heel veel schade gemaakt, het bedrag is nog onbekend. Maar het kenteken van de auto is genoteerd. Misschien dat de politie daar nog iets mee kan."

UPDATE: Bij de inbraak blijken, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, wel degelijk werktuigen te zijn weggehaald. Een bosmaaier en een hogedrukreiniger zijn ontvreemd uit het materiaalhok onder de tribune.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : wsv Well, inbraak