Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

'Topkeeper' gekozen tot Videomoment van de Maand

29 jan 2019, 15.04Nieuws

REGIO - Het filmpje ‘Topkeeper' is het Van Ekeren Hypotheken Verzekeringen-voetbalmoment van de maand januari geworden in de categorie senioren.

De maandprijs is een BOL.com waardebon à 15,00 euro en € 75,- cashback op een bij Van Ekeren nieuw af te sluiten auto- of scooterverzekering.  

De hoofdprijs van het seizoen 2018-2019 is een geheel verzorgde voetbaldag naar De Kuip voor het seizoen 2019/2020. De winnaar bezoekt een wedstrijd van Feyenoord inclusief diner. 

Heb jij ook een leuk, mooi of memorabel videomoment vastgelegd? Of ga je dat komend weekend doen? Stuur ze naar Regio-Voetbal (appen of zelf uploaden): www.regio-voetbal.nl/voetbalmoment.

Klik hier om de maandwinnaar te bekijken

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Videomoment van de Maand