Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Trainer David Toxopeus alweer weg bij Brederodes

02 dec 2018, 11.46Nieuws
(foto: Peter Verbeek)

VIANEN – Na afloop van de wedstrijd tegen Altena heeft David Toxopeus de Brederodes-selectie laten weten dat hij per direct stopt als trainer/coach.

Toen Toxopeus, die is opgegroeid bij Brederodes en vijf jaar hoofdtrainer van de zondagselectie is geweest, hoorde dat Charly Olf was ontslagen bood hij direct zijn diensten aan. Als werknemer van Feyenoord verzorgt hij in het buitenland clinics en workshops voor clubs waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft.

Omdat Toxopeus (rechts op de foto) pas in januari naar Egypte zou gaan, kon hij de groengelen tot de winterstop uit de brand helpen. Die plannen zijn echter gewijzigd, want vanaf komende woensdag is hij bijna twee weken actief in Dubai.

Het bestuur buigt zich pas in januari over de benoeming van een interim-trainer. Tot die tijd nemen assistent-trainer Hans van Doorn (links op de foto) en Erik van Mourik, trainer van het tweede elftal, de honneurs waar.

Peter Verbeek

Verslaggever en fotograaf regio Vianen Mail Peter >