Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Trainer Hans van Gameren naar Buren

28 jan 2019, 12.22Nieuws
(foto: André van der Vlerk)

OPIJNEN – Trainer Hans van Gameren uit Opijnen wordt volgend seizoen hoofdtrainer van zondagvierdeklasser Buren. Hij wordt daar medio dit jaar na een verblijf van twee jaar bij zaterdagclub Kerkwijk de opvolger van trainer Jack Cornelissen, ook een routinier die na twee lange perioden in Buren gaat vertrekken.

Voor de derde keer in zijn lange loopbaan wordt Hans van Gameren trainer bij een zondagclub. Eerder deed hij dat in Ophemert en in Culemborg. Meestentijds was Van Gameren echter werkzaam in het zaterdagvoetbal.

Hij is blij met deze stap: “Een mooie nieuwe uitdaging. Heerlijk met al die derby’s in de vierde klasse. Ik ben benieuwd hoe de beleving op zondag in die afdeling is.”

Buren voetbalt momenteel in de vierde klasse tegen veel clubs uit de Betuwe en de Bommelerwaard, zoals Beesd, GVV, SCR, Teisterbanders, RKTVC, Alem, DSC, Jan van Arckel en Hedel.

Anton van der Giessen

Verslaggever regio Leerdam Mail Anton >