Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Turkse verdediger naar ASWH

25 jun 2019, 21.53Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het naar de tweede divisie gepromoveerde ASWH heeft voor komend seizoen overeenstemming bereikt met Aytaç Asim Metin. De verdediger komt over van de Turkse club Bagçilar Spor.

De 23-jarige Metin is afkomstig uit Rotterdam. De lange, linksbenige verdediger doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord. Daarna speelde hij in Turkije voor Gençlerbirligi en Besiktas. Bij die topclub trainde hij mee met de selectie.

Eenmaal terug in Nederland kwam hij onder meer uit voor Jong FC Twente, Noordwijk en Jong ADO Den Haag. Het afgelopen seizoen speelde Metin voor de Turkse club Bagçilar Spor. De technische commissie van ASWH kende hem nog uit zijn periode in Den Haag, waarna de contacten zijn gelegd.

Aytaç Asim Metin zal op 13 juli dus aansluiten bij de groep waarmee trainer Rogier Veenstra het seizoen begint.

Lees meer over : Aytaç Asim Metin, ASWH