Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Tutu Ndona draait er niet omheen: promotie is Arkels doel

07 sep 2017, 07.39Voorbeschouwing
(foto: Jan Volwerk)

ARKEL - ASV Arkel redde het afgelopen seizoen in de nacompetitie niet en dat was een teleurstelling. "Promotie was het doel en dat is niet gelukt", verklaart Tutu Ndona, die zijn tweede jaar als assistent-trainer bij Arkel ingaat. "Dat zal ook dit jaar weer onze doelstelling zijn en het maakt mij niet uit hoe dit tot stand komt."

Tot nu toe loopt alles volgens Ndona nog niet perfect. "We kennen een moeizame voorbereiding. Het niveau van de trainingen zien we nog niet terug in de wedstrijden. Verder kennen we de competitie. Groot-Ammers is er bij, een geduchte tegenstander. En Brakel bijvoorbeeld verrast vooralsnog in de voorbereiding. Iedereen geeft tegen Arkel altijd het volle pond, dus wij zullen zelf ook iedere wedstrijd honderd procent moeten geven."

Marco van Vlijmen

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Marco >
Lees meer over : Tutu Ndona, ASV Arkel