Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Tweede seizoen Creativ-EventZ 'Club van het Jaar'

09 sep 2014, 10.04Nieuws

REGIO - Voor het tweede achtereenvolgende seizoen heeft Creativ-EventZ zich verbonden aan de Club van het Jaar-competitie van Regio-Voetbal.

Na de eerste speelronde staan De Zwerver, HRC'14, Schoonhoven en Unitas Zondag op basis van hun grote overwinningen in de openingswedstrijd bovenaan.

Bekijk hier de stand.

Veelzijdig
Creativ-EventZ stelt zich voor: 'Creativ-EventZ is een veelzijdig bedrijf voor bedrijfsleven, particulier en sportclub. Voor sportteams organiseren wij in binnen- en buitenland de broodnodige trainingskampen. In de loop der jaren hebben wij voor veel amateur- en betaaldvoetbalorganisaties het (winter)trainingskamp mogen verzorgen. Wij onderscheiden ons van anderen daar wij aangesloten zijn bij het Garantiefonds Reisgelden, wat eigenlijk een wettelijke verplichting is als je pakketreizen verkoopt.

Onze locaties zitten in heel Spanje, de Canarische Eilanden en Portugal, maar ook in Nederland.

http://www.creativ-eventz.nl/trainingskampen

Vanuit ons eigen kantoor in Spanje zorgen wij voor de tickets, de hotels, de velden en eventuele oefenwedstrijden. Daarnaast hebben wij diverse leuke actviteiten voor de sponsors die meereizen. Voor Nederland werken wij met de beste hotels samen en maken we een pakket op maat.

Naast de trainingskampen hebben wij ook leuke eindeseizoensevents in de vorm van een citytrip of een outdoorweekend.

Vanuit onze afdeling trainingskampen vinden wij het leuk het Elftal van het Jaar te sponsoren voor Regio-Voetbal met dit jaar als eerste prijs een waardebon van 500 euro voor een binnenlands trainingskamp of van 1000 euro voor een buitenlands trainingskamp van minimaal 20 personen'.