Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Uitbreiding Regio-Voetbaltoernooi met Vrouwen en Jeugd O15

08 feb 2017, 14.46Nieuws

REGIO - Het Regio-Voetbal Toernooi, bij de eerste elftallen de EM Cup, zal volgend seizoen worden uitgebreid met de categorieën Vrouwen en JO15.

Bij de eerste elftallen beleeft het toernooi dit seizoen haar tweede editie. Deze maand worden de wedstrijden in de 1/16-finales afgewerkt.

Het is de intentie van Regio-Voetbal het toernooi geleidelijk te laten groeien. Hierdoor wordt ook de finaledag aantrekkelijker.

In het seizoen 2017-2018 komen er in principe twee categorieën bij: Vrouwen en JO15. 

Voorwaarde is wel dat het organisatiecomité wordt versterkt. Voetballiefhebbers uit het gebied van Regio-Voetbal (op onze website de clubs genoemd onder de tabbladen 'Clubs zaterdag' en 'Clubs zondag') die interesse hebben om mee te helpen aan de toernooi-opzet voor de dames en/of de jeugd, kunnen een e-mail sturen naar: info@regio-voetbal.nl.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Regio-voetbal Toernooi, EM Cup