Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Unitasser Fadelme Elonga stapt over naar Schelluinen

11 feb 2019, 22.30Nieuws
(foto: Theo Bos)

SCHELLUINEN/GORINCHEM – Zaterdagderdeklasser Schelluinen heeft zijn eerste aanwinst voor het nieuwe voetbalseizoen weten te strikken. De 19-jarige Fadelme Elonga verhuist van sportpark Molenvliet naar Scalune.

De sterke spits Elonga is een vriend van de Schelluinse aanvaller Diego Kemp. Kemp, het grootste talent binnen de selectie van hoofdtrainer Philip den Haan, heeft op zijn beurt aangegeven niet op diverse aanbiedingen in te zullen gaan en graag met zijn maatje in het blauwwit te willen spelen.

Elonga speelt momenteel bij Unitas Zaterdag 1 in de voorhoede en in de zaal bij de reserves van het Gorcumse ZVG. Hij is een volle neef van oud-Schelluinen speler en huidig SVW-coach Tutu N’Dona en de volgend voetbaljaar voor Sliedrecht acterende verdediger Maxim Kivaka (nu nog WNC - TS).

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >