Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vacature: hoofdtrain(st)er vrouwenafdeling van VVAC

04 jan 2019, 12.41Nieuws

Voetbalvereniging VVAC gelegen te Ottoland is een vereniging bestaande uit meerdere dorpen in de Alblasserwaard, namelijk Goudriaan, Ottoland, Brandwijk, Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf en Wijngaarden. VVAC is een bloeiende vereniging met zo’n 600 leden en beschikt over een prachtige accommodatie met 3 velden, waarvan 2 met kunstgras.

Het meisjes- en vrouwenvoetbal bij VVAC heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt en op dit moment spelen er actief ca. 95 meisjes en vrouwen, bestaande uit een MO11, MO13-1 en MO13-2, MO15, MO17, VR2 en VR1. 

Voor de verdere ontwikkeling van het meisjes- en vrouwenvoetbal is er een beleidsplan opgesteld waarin de zienswijze en visie van VVAC voor de aankomende jaren is uitgewerkt.

Plezier, Respect en Ontwikkeling zijn de kernwaarden van onze vereniging en bepalen, tezamen met prestatie voor het selectieteam, de spelopvatting.

Ons VR1-selectieteam bestaat uit speelsters die jong, ambitieus en talentenvol zijn met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar.  Ze behoren inmiddels bij de top 3 van de derde klasse en hebben vorig jaar nacompetitie gespeeld voor promotie naar de 2e klasse.

Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdtrain(st)er voor de vrouwenafdeling.

Hoofdtaken
- Het verzorgen van de trainingen voor de damesselectie (2x per week).
- Het begeleiden van de wedstrijden van Vrouwen1.
- Waar nodig het begeleiden, sturen en ondersteunen van de trainer 2e elftal en jeugdtrainers.
- Begeleiden Selectieteam onder de 21.
- Minimaal handhaving in de 3e klasse, met doelstelling 2e klasse.

Profiel hoofdtrainer
- Gewenste opleiding minimaal Voetbaltrainer TC III
- Enthousiast, sociale vaardigheden.
- Ervaring met vrouwenvoetbal heeft de voorkeur

Wij bieden 
Mooie accommodatie.
Jong en ambitieus Vrouwen1-team.
Financiële vergoeding.

Ben je geïnteresseerd geworden neem dan contact op met Theo de Wit, coördinator meisjes-/vrouwenvoetbal, via: info@vvac.nl of 06-22692536.

Lees meer over : vacature, VVAC