Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vacature: Sparta’30-vrouwen zoekt een trainer/coach

03 jan 2019, 10.23Nieuws

Een elftal vol enthousiaste vrouwen en meiden coachen. Durf jij het aan? Grijp die kans en word de nieuwe trainer van de Sparta ’30 vrouwen!

De een nog met groeipotentie, de ander aan het eind van haar carrière. Van jong tot oud, maar allen met een enorme drive om te winnen. Gezelligheid staat hoog in het vaandel maar er wordt ook hard getraind om beter te worden.

We verwachten dat de nieuwe trainer/coach een bijdrage levert om het damesvoetbal in Andel verder te ontwikkelen. Sparta’30 vrouwen 1 komt uit in de 5e klasse en speelt op zaterdag. We streven ernaar door te groeien naar een voetballend hoger niveau. Jij als trainer mag de speelsters helpen te ontwikkelen op technisch en tactisch niveau.

Functie-eisen en kernvaardigheden:

• Ervaring met het trainerschap en dames/meidenvoetbal.

• Goede sociale & communicatieve vaardigheden.

• Een actieve houding en een stimulerende rol richting het hele team.

• De trainer/coach opereert als een professioneel behartiger van Sparta’30.

De trainer/coach dient een goede samenwerking te bewerkstelligen met de technische commissie en de overige trainers en vrijwilligers van Sparta’30.

Werkzaamheden:

• Verzorgen van trainingen tijdens twee doordeweekse avonden.

• Coachen tijdens (oefen)wedstrijden op zaterdag en andere dagen.

• Meedenken tijdens relevante (technische) vergaderingen.

Voor deze werkzaamheden wordt in overleg een passende vergoeding beschikbaar gesteld. Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie kun je een sollicitatie richten aan Jacky Sonneveld (jacky_sonneveld@hotmail.com / 06-10388418) of Hans Groenenberg (06-23003438 / hansgroenenberg@hotmail.com).

Lees meer over : vacature, Sparta'30