Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vacature: trainer Groote Lindt 3

09 jun 2018, 10.00Nieuws

VV Groote Lindt nodigt kandidaat trainers uit, die vanaf volgend seizoen (2018-2019) in nauwe samenwerking met de trainer van Groote Lindt 1 en Groote Lindt 2, de ambitie hebben ons derde elftal te trainen, te begeleiden en terug te brengen naar de tweede klasse.

Groote Lindt 3 bestaat voornamelijk uit jonge en gedreven spelers. Onze vereniging heeft de afgelopen jaren haar groeiambities waargemaakt (> 600 leden) en wil vanaf het aankomende seizoen de volgende stappen met het selectievoetbal zetten. Uiteraard lichten we die stappen graag in een persoonlijk gesprek aan je toe.

Dit is de reden, dat de Technische Commissie graag op korte termijn het gesprek aan wil gaan met kandidaten, die:

- zich voor een langere periode aan de vereniging willen binden;
- ervaring hebben met het trainen van een tweede en/ of derde elftal;
- de ambitie hebben om spelers klaar te maken voor het tweede (reserve hoofdklasse) en/ of het eerste (derde klasse) elftal;
- de uitdaging aan willen gaan om het team na één seizoen direct weer terug te brengen naar de tweede klasse.

Ook spelers die een ruime ervaring hebben met het voetballen op een hoog (amateur of betaald) niveau en bezig zijn met het volgen van de trainers cursus nodigen wij uit om te reageren. Indien gewenst denken we graag met je mee, wanneer je via Groote Lindt een trainers cursus zou willen volgen of afronden.

Ben jij de nieuwe trainer van Groote Lindt 3? Laat dan zo snel mogelijk je interesse weten, dan komen we graag met je in gesprek. Stuur een korte e-mail naar: info@grootelindt.nl, maar aub geen CV en een uitgebreide motivatie: wij zullen het gesprek goed voorbereiden!

Lees meer over : vacature, Groote Lindt