Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vacature: W.S.V. Well zoekt een nieuwe hoofdtrainer

08 jan 2019, 14.22Nieuws

W.S.V. Well is op zoek naar een hoofdtrainer voor de selectiespelers van Well.

Wij zijn op zoek naar een trainer die met passie voor voetbal een groep kan aansturen welke bestaat uit een gemixte leeftijd met spelers uit Well, Nederhemert en omliggende dorpen. We zijn een kleinschalige voetbalclub waar samenhorigheid hoog in het vaandel staat. Als hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor Well 1, maar ben je ook bezig met de aansturing van Well 2.

Lig jij makkelijk in de groep en ben je in bezit van de KNVB licentie UEFA B (TC-2)? Ben jij in staat om uitdagende trainingen te verzorgen op de dinsdag- en donderdagavonden, waarbij je op zaterdag met ons vlaggenschip streeft naar de bovenkant van de competitie?

Stuur dan je motivatie naar onze voorzitter per mail.

Lees meer over : wsv Well, vacature, hoofdtrainer