Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Van Assendorp blijft bij Arkel, Maddison naar Zweden

11 aug 2015, 22.00Nieuws
Joey van Assendorp heeft besloten zijn overschrijving naar Unitas-zaterdag in te trekken en bij ASV Arkel te blijven. (foto: Rick den Besten)

GORINCHEM - Joey van Assendorp heeft zijn overschrijving naar zaterdagtweedeklasser Unitas ingetrokken, meldt AD/Rivierenland. Een flinke tegenvaller voor Unitas, dat ook Tom Maddison op korte termijn alweer kwijtraakt.

Joey van Assendorp heeft besloten bij ASV Arkel te blijven. Hij heeft nog geen bindende wedstrijd voor Unitas gespeeld en kan dus zonder problemen terug naar Schoonzigt.

De van Asperen overgekomen Tom Maddison vertrekt binnenkort alweer bij Unitas. Hij gaat in Zweden wonen en werken. Maddison was daar al eerder en heeft er een baan aangeboden gekregen als greenkeeper bij een golfclub. Zijn verhuizing staat gepland voor 22 september.