Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Van Hoogdalem: meedoen in elke periode

29 aug 2012, 05.57Nieuws

ARKEL – Björn van Hoogdalem (18) debuteerde vorig seizoen als eerstejaars A-junior al in de hoofdmacht van het verjongde ASV Arkel. De overstap viel hem zwaar. “Ik dacht dat het makkelijker zou gaan.”

In het begin was het wennen voor Van Hoogdalem. “Vooral fysiek was er een groot verschil met hoe ik in de jeugd speelde. Ik heb extra conditionele training gehad om beter te worden.”

Uiteindelijk raakte hij geblesseerd en moest zodoende na de winterstop opnieuw aanhaken. Richting het einde van het seizoen kreeg hij, mede dankzij blessures bij anderen, een vaste basisplaats van zijn trainer Teus Jakobs. En dat is dit jaar zijn doel. “Ik ga mijn uiterste best doen voor een basisplek”, aldus de middenvelder, die zowel op rechts als links inzetbaar is.

Zonder goaltjesdief
In de vierde klasse D moet Arkel het dit jaar stellen zonder goaltjesdief Corné van Horik. “Dat is een groot gemis, maar tot nu toe in de voorbereiding scoren we goed, ik hoop dat we dat door kunnen trekken. Op die manier willen we zolang mogelijk meedoen in iedere periode. Een periodetitel pakken zou geweldig zijn.”

Lees meer over : ASV Arkel, Björn van Hoogdalem