Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Veel mutaties in regio Vianen

16 jun 2019, 08.49Nieuws

REGIO VIANEN – Van de Viaanse voetbalclubs heeft zowel SC Everstein als Vianen zich geducht geroerd op de transfermarkt. Bij Brederodes blijft veel bij het oude.

Na de degradatie naar de derde klasse blijft de jonge selectie van Brederodes voor het grootste deel intact. De groengelen krijgen versterking van Hamid Sarwari (NOAD ’32), Marcel Peters (Vianen) en Nick van der Valk. De laatste had geen club maar kwam in het verleden uit voor jong FC Groningen, Volendam, Telstar en de amateurs van FC Uitgeest en ADO ‘20. Na een jaar afwezigheid sluit Mike de Groot vanuit het derde elftal weer aan. René de Blok (gestopt) en Alexander McDermott (Altena) haken af.

Rentree
SC Everstein heeft de deur wagenwijd open gezet voor spelers die al een verleden bij de club hebben. Na een uitstapje van een jaar bij het Utrechtse DESTO maken Guillermo Ooft, Yently Lemmer en Nader Mechichi hun rentree bij de Everdingse derdeklasser. Ook Martin Shijakov (was gestopt) en Ricardo de Keijzer (JSV) keren terug. Jort Binneveld, die in een grijs verleden één seizoen in het roodwit voetbalde, maakt de overstap van Vianen.

Andere nieuwkomers in de selectie van trainer Remko Versteeg, die overkomt van Houten, zijn Jeffrey Burgers en Bart Orsel (beiden Brederodes), Björn Stathi (Schagen) en Mourad Doudouh (KVVA). Een zestal spelers had en heeft zijn spullen inmiddels ingeleverd: Luuk van de Harst (Rivierwijkers), Marijn van Helmondt (onbekend), Emiel Schippers (gestopt), Ilias Lakhal (FC Jeugd), Brayton Biekman (Smitshoek) en Yassine Boulghalgh (onbekend).

Vertrek topscorer
Vianen neemt afscheid van topscorer Jort Binneveld (SC Everstein), Marcel Peters (Brederodes), Sander Beniest (HSSC ’61) en Mark Boss (gestopt). Hun vertrek wordt gecompenseerd door de komst van Dusty Louwaars en Mitchell Vanenburg (beiden JSV), Bradley Wetzel (Brederodes), Michael Vermeulen (IJF) en Quincy Richardson (RKDEO). Naast enkele jeugdspelers en spelers uit lagere elftallen komen de clubloze Justin Engelberts, Elroy de Gooijer, Justin Mouhmy en Roy Oosterlaken de selectie versterken.

Peter Verbeek

Verslaggever en fotograaf regio Vianen Mail Peter >
Lees meer over : overschrijvingen, regio Vianen