Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Veiling bij Kozakken Boys brengt 60.000 euro op

14 mei 2019, 08.56Nieuws
Sierd de Vos en Henk de Goeij.

WERKENDAM - Bij Kozakken Boys werd voor het eerst volgens een strakke formule de ‘Veiling op je Club’ gehouden. Ruim 250 kavels werden er geveild door presentator Sierd de Vos, waaronder diverse voetbalreizen, gesigneerde voetbalshirts en vakantiereizen, maar ook kleinere items zoals wijnpakketten, gevulde boodschappentassen en slagroomtaarten.

De voetbalreis naar Barcelona bleek het topstuk van de veiling. Er werd een kleine 3000 euro voor geboden. Veel meer nog dan de 1700 euro die het gesigneerde shirt van Arkelnaar Frenkie de Jong van Ajax uiteindelijk opbracht. In totaal leverde de veiling, samen met de jeugdloterij en de tientjesloterij, zestigduizend euro op.

“Meer dan verwacht”, vertelt Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij. “Het is een bedrag geworden waar we stiekem op hadden gehoopt. Natuurlijk gaan er nog wel behoorlijk wat kosten vanaf, maar we zijn zeer tevreden met deze prachtige opbrengst.”

Deel van de opbrengst voor KiKa
De opbrengst van de veiling gaat voor een deel naar KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij. Daarnaast gebruikt de club een deel van het geld om de kantine te pimpen en een deel gaat naar activiteiten en faciliteiten voor de jeugd.