-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Verdediger John Nega eerste aanwinst vv Schelluinen

20 apr 2018, 10.20NieuwsUpdate

SCHELLUINEN – Derdeklasser vv Schelluinen heeft zijn eerste nieuwkomer binnen. Laatste man John Nega verdedigt vanaf augustus de kleuren van vv Schelluinen. Tot anderhalf jaar geleden kwam hij uit voor het Gorinchemse SVW.

John Nega streek een aantal jaren geleden met zijn Eritrese voetbalvrienden neer in Gorinchem. Aanvankelijk voetbalden de jeugdige internationals in één team, maar al snel viel het elftal uit elkaar en spelen de voetballers uit Eritrea bij verschillende clubs in de regio.

Op Scalune wordt Nega herenigd met zijn maatje Daniël Goitom, die vorig jaar als doelman de overstap maakte van SVW en inmiddels een vaste basisplaats heeft onder de lat bij de blauwwitten.

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >