Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Verjongd Sleeuwijk gaat op zoek naar periodetitel

20 sep 2017, 08.02Voorbeschouwing

SLEEUWIJK - Elk jaar wordt Sleeuwijk tot de favorieten in de derde klasse D gerekend. Voor dit seizoen is er toch wat twijfel toegeslagen bij de andere clubs, omdat Sleeuwijk nogal wat ervaring (onder meer Frans van den Steenhoven, Benjamin de Gans, Arjan van Vuren en Remko Viveen) heeft ingeleverd.

Maar dat hoopt Sleeuwijk met de inbreng van louter eigen jeugd toch op te kunnen vangen.

“Onze doelstelling is zeker bovenin mee te draaien. Op zoek naar een periodetitel”, is aanvoerder Michiel Marinissen positief. “Het wordt tijd dat we eindelijk eens een stapje kunnen maken.“

Dat de resultaten in de voorbereiding en de beker daar nog niet op wijzen, deert Marinissen niet. “Daar kijken we doorheen. We hebben tegen sterke tegenstanders gespeeld.”

Michiel Marinissen noemt Altena als de grootste kanshebber voor de titel. “Die hebben een brede selectie en de meeste kwaliteit, denk ik. Ja, ik tip Altena.” 

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >
Lees meer over : vv Sleeuwijk, Michiel Marinissen