Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Verrassende terugkeer van Rogier Gerritsen en André Zondag bij LRC

12 nov 2016, 20.43Nieuws
(foto: Jan Volwerk)

LEERDAM – Verrassend bij de 3-1 thuiswinst van LRC tegen WNC was zaterdag zeker de terugkeer van Rogier Gerritsen en André Zondag bij de Leerdamse eersteklasser. Beiden hadden meteen een flink aandeel in de zege van de thuisclub.

Gerritsen zou aanvankelijk tot maart volgend jaar als militair in Jordanie werken. Vanwege een kaakontsteking is zijn verblijf aldaar door zijn werkgever echter als te risicovol al snel beëindigd en zal hij weer in ons land blijven.

LRC-trainer Koen Janssen vond het persoonlijk naar voor zijn speler, maar was anderzijds in sportief opzicht voor LRC maar wat blij met de sterk vervroegde terugkeer van zijn belangrijke middenvelder.

Supersub
Nog een verrassing was de rentree van André Zondag die na enkele privé ontwikkelingen nu in Leerdam woont en zich weer bij LRC als bijvoorbeeld ‘supersub’ had aangemeld. In die hoedanigheid werd hij negen minuten voor de regulier geplande afloop door trainer Janssen als invaller ingebracht in plaats van doelpuntmaker Ansu Camara. Met zijn tweede balcontact bewees André Zondag meteen zijn waarde voor LRC door met 3-0 het derde doelpunt binnen te koppen. Het scoren zal de jarenlange goalgetter wel nooit verleren. Begin december wordt hij overigens al 43 jaar.

Anton van der Giessen

Verslaggever regio Leerdam Mail Anton >