Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Verwachtingen bij Roda Boys en Herovina over trainingskamp hooggespannen

19 okt 2018, 13.16Advertorial

-advertorial- AALST/HERWIJNEN – Al sinds de oprichting in 2004 hebben vele verenigingen gebruik gemaakt van de diensten van Trainingskampen.nl. Dat geldt (nog) niet voor Roda Boys en Herovina.

Het is eerder uitzondering dan regel; een vereniging die nog geen ervaring heeft met Trainingskampen.nl. Toch is dat precies wat zowel bij Roda Boys als bij Herovina het geval is. De selecties van beide verenigingen vertrekken naar Portugal, om van 11 tot en met 14 januari in Albufeira te verblijven.

Bij André van der Meijden, als teamleider bij Herovina 1 verantwoordelijk voor het organiseren van het trainingskamp, zijn de verwachtingen al hooggespannen: “We hebben nog geen ervaring met Trainingskampen.nl. Wel zijn we al vaker naar Spanje of Portugal geweest, maar dat was via een ander bedrijf. Ik had al weleens positieve stukken over Trainingskampen.nl op deze website gelezen. En tot dusver bevalt de samenwerking heel goed. De communicatie onderling is ook prettig; ik word goed geïnformeerd. Het is fijn dat vooraf alles al goed geregeld en besproken is. We hebben er een goed gevoel bij gekregen.”

Serieus programma
Dat geldt ook voor Roda Boys-TC Arjen Borsje. De club uit Aalst heeft titelaspiraties en steekt die niet onder stoelen of banken. Mede daarom is het volgens Borsje van groot belang om een goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft te hebben. 

“Natuurlijk werk je tijdens zo’n trainingskamp aan het groepsgevoel. Iedereen leert elkaar beter kennen. Maar het staat wel in het teken van de tweede seizoenshelft en niet in het teken van carnaval. We stellen een serieus programma samen. En of je hier anderhalf uur traint of daar, maakt volgens mij niet zoveel verschil, maar we zijn daar wel verzekerd van goed bespeelbare velden. En dat juist in de periode dat je in Nederland kans hebt dat je twee weken niets kan doen. Verder willen we het niet te ingewikkeld maken. Gewoon lekker bezig zijn met voetbal. Dat blijft de hoofdzaak.”