Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vierdaagse voetbalschool bij DSC

08 jul 2019, 06.04Nieuws

KERKDRIEL • Van 5 tot en met 8 augustusorganiseert De Voetbalschool een Vierdaagse die in het teken staat van het 'Voetbalschool Kampioenschap'. Dit zal plaatsvinden bij DSC in Kerkdriel.

Elke ochtend zijn er techniektrainingen vanaf 10:00 uur. De spelers worden door middel van verschillende duelvormen klaar gestoomd voor het middagprogramma. Tijdens de pauze is er een kampioenschapquiz en van 13:00-15:00 uur wordt het kampioenschap zelf gehouden. 

Trainen bij een profclub
Tijdens het toernooi kunnen spelers individueel en als team punten verdienen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen. De winnaar mag een dag trainen bij een Nederlandse profclub.

Jongens en meiden van vijf tot en met achttien jaar kunnen meedoen, ongeacht of ze lid zijn van een vereniging. Deelname kost 99 euro. 

Meer informatie is te vinden op de website van De Voetbalschool.

Lees meer over : voetbalschool, DSC