Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Vijf punten in mindering en lange schorsingen voor ZBC'97

31 mrt 2016, 14.04NieuwsUpdate

ZWIJNDRECHT - ZBC'97 is door de tuchtcommissie van de KNVB zwaar gestraft naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd tegen Oud-Beijerland, meldt Voetbal Rotterdam.

De Zwijndrechtse zaterdagderdeklasser heeft vijf punten in mindering gekregen. Daarnaast wordt de club voorwaardelijk uit de competitie genomen, is Omar Zenzen geroyeerd als lid van de KNVB (hij schopte een op de grond liggende tegenstander tegen het hoofd en viel de scheidsrechter aan) en moet ZBC'97 een boete van 300 betalen. Drie andere spelers zijn lang gestraft wegens het slaan van tegenstanders. Zij zijn respectievelijk voor twee seizoenen (Mo Zenzen, ZBC'97), tien wedstrijden (Angelo Monteiro, Oud-Beijerland)  en acht wedstrijden (Girardelly Cromarty, ZBC'97) geschorst.

Het bestuur van ZBC'97 gaat niet tegen de strafmaat in beroep, hooguit tegen de duur van de individuele straffen.

ZBC'97 blijft overigens wel koploper in de 3e klasse C (West 2). ZBC'97 heeft nu 19-39. VVOR volgt met 20-39 en NSVV met 20-38. FC Perkouw en Schoonhoven spelen in dezelfde klasse.

Lees meer over : ZBC'97, tuchtcommissie