Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Virgil Breetveld opvolger John Vink bij Stedoco

28 dec 2012, 14.15Nieuws

HOORNAAR - Virgil Breetveld is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zaterdaghoofdklasser Stedoco.

Zoals bekend gaat de Hoornaarse club niet verder met John Vink, die aan zijn eerste en dus enige seizoen bij Stedoco bezig is.

Voor de vacature toonden zo'n twintig trainers interesse. Het werd niet Theo de Boon en ook niet John van Loen, namen die in 'het circuit' veelvuldig werden genoemd. Het bestuur van Stedoco bereikte overeenstemming met Virgil Breetveld.

FC Dordrecht
De 45-jarige Breetveld is werkzaam als assistent-trainer van FC Dordrecht. Eerder dit jaar werd hij daar aangesteld als interim-hoofdtrainr wegens de ziekte van Theo Bos.

Daarnaast is Virgil Breetveld momenteel hoofdtrainer van tweedeklasser Wieldrecht, een functie die hij volgend seizoen verruilt voor die bij Stedoco. Hij was dat ook al bij SC Reeland en EBOH. In 2014 hoopt Breetveld het diploma Coach Betaald Voetbal te halen.

Beste speler eerste divisie
In zijn actieve carrière kwam Breetveld uit voor Feyenoord, SVV (waarmee hij de fusie met Dordrecht'90 meemaakte) en De Graafschap. In 1994 werd hij met Dordrecht kampioen van de eerste divisie. Breetveld was dat seizoen topscorer met 27 goals en werd ook nog eens gekozen tot beste speler van de eerste divisie. In 1999 sloot hij zijn loopbaan in Nederland, na 306 wedstrijden, af bij Excelsior. Daarna speelde hij in Duitsland nog voor Fortuna Düsseldorf.

(later meer)