Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Virgil Breetveld twee jaar langer bij IFC

01 dec 2017, 07.18Nieuws
(foto: Rick den Besten)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - IFC en Virgil Breetveld hebben de principe-afspraak gemaakt hun contract met twee jaar te verlengen. Breetveld is bij de Ambachtse club hoofdtrainer van zowel de zaterdag- als de zondagtak.

De voormalig profvoetballer was eerder trainer van onder meer SteDoCo, EBOH, Wieldrecht en FC Dordrecht, waar hij ook speelde.

Met het eerste zondagelftal van IFC staat Breetveld momenteel elfde in de hoofdklasse. Het zaterdagteam neemt in de 3e klasse C dezelfde klassering in.

IFC meldt: 'Doelstelling is om het IFC-model, waarbij de zeer talentvolle jeugdspelers uit de huidige A- en B-teams kunnen acclimatiseren in het seniorenvoetbal en verder doorgroeien in Zaterdag 1 (en 2), met uiteindelijk voor de allerbeste talenten een plaats in Zondag 1, verder uit te werken'.

Lees meer over : Virgil Breetveld, IFC