Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Voormalig De Alblas-talent Daan van Reeuwijk naar Ajax

27 feb 2019, 10.07Nieuws

ALBLASSERDAM/BREDA/AMSTERDAM - Daan van Reeuwijk maakt na dit seizoen deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. Het elfjarige talent komt over van NAC Breda, dat hem in de zomer van 2017 na eeen proeftraining overnam van De Alblas.

Sindsdien maakt Van Reeuwijk een sterke indruk in de verdediging van NAC JO12 en dat de speler die in het najaar van 2015 kampioen werd met de F1 van De Alblas talent heeft, is dus ook opgevallen bij de nationale topclubs.

Zijn oude club uit Alblasserdam maakt vol trots melding van de overgang van hun jeugdexponent. "Dankzij zijn talent en doorzettingsvermogen heeft hij zijn overgang naar Ajax verdiend. Bij De Alblas zijn we supertrots op de prestaties van Daan en we wensen hem héél veel succes bij Ajax. Wie weet zien we je ooit nog eens schitteren in de finale van de Champions League, Eredivisie of gewoon weer op sportpark Souburgh. Geniet ervan en doe je best."

 

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >